Yllätä kumppanisi ystävänpäivänä – 5 tuoretta ideaa

Oletko lähdössä kumppanisi kanssa reissuun ystävänpäiväksi? Haluatko välttää yltiöromantiikan, mutta jakaa jonkun hauskan kokemuksen yhdessä? Jos deitti-ilta elokuvissa, romanttinen auringonlasku rannalla tai jo pelkkä ajatuskin päivällisestä rakastuneiden parien keskellä kammottaa, ei hätää. Vinkkaamme viisi uutta ja erilaista tapaa viettää ystävänpäivää ympäri maailmaa.

Model release: A; B, Property release: N/A, Location: VENICE | date created: 2006:02:04

Pariisi
Katukalastusta Saint Martinin kanaalissa
Pariisin hipsterit ovat nostaneet katukalastuksen trendikkäimpien harrastusten joukkoon. Kanaalit, joista on bongattu haukia, monneja ja ahvenia on puhdistettu, ja nyt niitä asuttaa koko joukko vedeneläviä. Mikä olisikaan parempi tapa juhlia ystävänpäivää kuin kiristellä siimoja rakkaimpasi kanssa?

Rooma
Kryptojen ja katakombien maanalainen kierros
Laskeudu syvälle maan alle ja rymyä Rooman kätketyissä hautakammioissa. Ikuisen kaupungin mysteerinen menneisyys paljastuu katakombeissa ja hämyisissä kryptoissa. Pitkien, mutkittelevien käytävien varsilla tutustut aikaan, jolloin kristinuskoiset teloitettiin pakanoina ja haudattiin marttyyreinä.

New York
Tähtien sota -pukunäyttely
Valomiekat esiin! Pääset tutustumaan eeppisen elokuvasaagan kymmeniin käsintehtyihin asuihin näyttelyssä, joka vie sinut keskelle Tähtien sotaa. Mukana on myös leffasarjan uusimman osan mahtavaa pukukokoelmaa. Nyt saa olla nörtti!

Tokio
Kimono & Kitsuke -oppitunti Tokiossa
Uppoudu japanilaiseen kulttuuriin pukeutumalla perinteiseen kimonoon ja kiertelemällä Tokion katuja. Ammattistylistin avulla opit kimonon historiasta, kitsukesta (kimonon pukemisen taito) ja siitä, kuinka naisten ja miesten tyylit eroavat toisistaan. Aito, asiaankuuluva kampaus ja meikki tekevät ystävänpäivän treffeistäsi takuulla erilaiset.

Amsterdam
Amsterdamin nähtävyydet & maaseutukierros juustomaistiaisilla
Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. Ystävänpäivänä mielitiettyä voi helliä juustomaistelulla, Amsterdamin nähtävyyksien ihailun jälkeen. Näe kuninkaanlinna, kansallismonumentti, Albert Cuypin tori ja Laiha silta. Löytyykö ystävänpäivälahja kierroksen timanttitehtaasta?

1
0

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*