Viisi Fifty Shades of Grey -leffan kuuminta hotellia

Olemme sen jo varmasti kaikki nähneet, jollemme lukeneet. Fifty Shades of Grey -leffa räjäytti tajuntamme ja nyt se ottaa haltuun romanttisen eksoottiset hotellit, jotka jokaisen herra Greyn ihailijan täytyy kokea. Tässä viisi parasta romantiikkatäyteiseen lomaan, jotka herra Grey on itse testannut. Valitettavasti komistus ei kuitenkaan sisälly matkapakettiin…

9618170856_ef143e85a1_k

Kuva: Anupam_ts

Edgewater Hotel, Seattle

Seattlen kuvankaunis Edgewater hotelli on aivan veden äärellä ja tarjoaa Fifty Shades of Grey faneille kuumia tarjouksia. Hotellin romantiikkapakettiin nimittäin kuuluu autoajelu Audin kyydissä, romanttinen venekyyti Puget Soundilla ja pullo kuplivaa. Kippis!

5858167131_5c9f5ed6e9_b

Kuva: Roger Ward

Heathman Hotel, Portland

Kukapa voisi unohtaa sitä kuuluisaa hissikohtausta Heathman hotellin aulassa, joka on samalla Anastasian ja Greyn ensimmäinen romanttinen kohtaaminen. Nyt sen voi kokea kuka tahansa varaamalla huoneen Portlandin romanttisimmasta hotellista. Mikä parasta, hotelli on juonessa mukana erilaisilla paketeilla. Voit muun muassa pyytää pullon kuplivaa, punaisen ruusun ja harmaan solmion. Fanit varmasti ymmärtävät tämän merkityksen…

Fairmont Hotel, Vancouver

Samaisella hissikohtauksella on kaksi hotellia takataskussaan. Kirjasta tutun kohtauksen elokuvaversio nimittäin kuvattiin Vancouverin Fairmont hotellissa, joten jos haluat hissikohtaukseesi hyppysellisen hollywood-meininkiä, vietä yö Fairmontin kuumien lakanoiden välissä.

Brown’s Hotel, Lontoo

Varoitus juonipaljastuksesta niille, jotka eivät ole päässeet ensimmäistä kirjaa pidemmälle. Grey nimittäin kruunaa tuoreen vaimonsa Anastasian visiitillä Lontooseen ja viiden tähden Brown’s hotelliin heidän häämatkallaan. Hotelli on täydellinen sijainti ylelliselle, vanhan-ajan charmilla täytetylle rakkauden huipentumalle.

Brown's hotel

Kuva: Expedia

Le Saint Paul Hotel, Saint Paul de Vence

Etelä-Ranskan kaakkoisosissa Nizzan lähellä sijaitseva Saint Paul de Venicen kylä on jatkopaikka herra ja rouva Greyn kuumalle häämatkalle, jossa aikaa vietetään muuallakin kuin Le Saint Paul Hotellin makuuhuoneessa. Vehreiden maisemien ihailu, lounaan nauttiminen näköalaterassilla, viinitilakävelyt…vain mielikuvitus on rajanasi, olethan sentään Ranskassa – maailman rakkauden kehdossa!

97-so-2013-accueil-photo-anim-04-fr

Kuva: Le Saint Paul Hotel

1
0

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*