Tampereen parhaimmat brunssit kaikennälkäisille

Tampere on nostanut profiiliaan erinomaisena ravintolakaupunkina. Kaupungista löytyy useita fine dining -ravintoloita mutta myös erinomaisia ja kokeilevia street food -bistroja. Tampere ja brunssi on niin ikään suosiossa. Kaupunki tarjoaa monia vaihtoehtoja matkailijoille ja kaupunkilaisille, jotka etsivät maittavaa ja herkullista brunssia. Listasimme Tampereen tämän hetken parhaimmat brunssit.

Ravintola Muusa tarjoilee Tampereen suosituimman brunssin

Muusa on yksi hehkutetuimmista ravintolatapauksista, joka avattiin viime vuonna Satakunnan kadulle, Tampereelle. Hotellin Pinjan tiloihin avattu ravintola Muusa on noussut monen huulille erinomaisella brunssillaan.

Muusa ja sen brunssi tarjoaa herkkuja sekä vegaaneille että kasvisyöjille. Brunssi pöytä on ruokaisa ja Muusassa ollaan panostettu erityisesti erilaisiin salaatteihin, joista savukalasalaatti on saanut erityisesti kehuja. Smoothieita on useita erilaisia, joista jokainen voi valita oman suosikkinsa. Lisäksi brunssipöydässä on toki perinteiset croissantit ja hedelmät sekä juotavat. Tätä on tituleerattu Tampereen parhaimmaksi ja huolettomimmaksi brunssiksi.

brunssi tampere

Kuva: Pixabay by stv1688

Muusan brunssi on rento brunssi, joka toimii seisova pöytä -periaattella. Brunssi on sunnuntaisin kello 12-17 ja hinta on 19,50 euroa. Ei pöytävarauksia. Tule ajoissa, että saat pöydän eikä ruoka lopu kesken.

Brunssi Tampereen sydämessä, Pella’s Cafe

Pella’s Cafe ei jää huomaamatta, sillä kahvila sijaitsee aivan Tampereen sydämessä Koskikeskuksen risteyksessä, Hämeenkadulla. Tammerkosken rannalla oleva kahvila on skandinaavisesti sisustettu kaupunkilaisten olohuone, jossa nautit viikolla mukavan aamupalan tai viikonloppuisin makoisan brunssin.

Kuten brunssipöydän kuuluu olla, myös Pella’s Cafeen viikonloppu brunssi notkuu erilaisista vaihtoehdoista. Perinteisen aamiaisvalikoiman lisäksi brunssi sisältää paljon tuoretta: salaatteja, kasviksia, hedelmiä ja smoothieita. Mys gluteenittomat on otettu huomioon ja erityisesti kehuja Pella’s Cafe on saanut gluteenittomista sämpylöistään, joita on kehuttu kilpaa.

brunssi tampere

Kuva: Pixabay by akuruege4

Pella’s Cafe:n brunssi järjestetään kattauksittain ja jokainen kattaus kestää 2 tuntia. Brunssi on lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10:30 – 14:00. Hinta on 23,90 euroa. Otetaan pöytävarauksia.

’Tampereen paras brunssi’ -tittelistä kilpaileva Ravintola Henriks

Tampereen työväenteatterin vieressä sijaitseva Ravintola Henriks on uusi tulokas Tampereen brunssivalikoimassa. Henriks on Tampereen yksi vanhimmista ravintoloista, mutta brunssipöytä on Henriksin uutta tuotantoa.

Henriksin brunssi näyttää ulkopäin fine dining -brunssilta, mutta tunnelma on välitön ja ruoka on tehty rennolla otteella mutta ammattitaidolla. Toisin kuin moni muu brunssi, Henriksin brunssiin kuuluu sekä alkupalapöytä että lämmin brunssikattaus. Jo alkuruokapöytä ihastuttaa valikoimallaan, jossa on erilaisia leipiä, tahnoja, salaatteja, piiraita ja muita tapaksia. Lämmin brunssiruoka taas sisältää tuhdimpia antimia kuten lohkoperunoita, munakasta ja makkaroit. Henrikissä keskitytään perusruokaan, joka on tehty pienellä twistillä. Ja totta kai brunssiin kuuluu myös makea jälkiruoka.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen brunssi on yksi parhaimmista Tampereella. Henrikin brunssi tarjoillaan lauantaisin 12:00 – 15.00. Hinta on 22,50 euroa.

Parhain brunssi tampere

Kuva: Pixabay by chusa8

Katso lisää vinkkejä kaupunkilomalle Tampereella ja parhaimmat hotellitarjoukset Expedian-sivuilta.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*