Näin erotumme joukosta

Expedia.fi screenshot

Olemme matkailun asiantuntija. Emme vain myy hotelleja ja lentoja, vaan olemme täyden palvelun verkkomatkatoimisto. Hahmotamme matkat kokonaisuuksina ja voimme siksi auttaa matkan suunnittelun ja toteutuksen kaikissa eri vaiheissa. Maailmanlaajuisena yhtiönä meiltä löytyy enemmän dataa matkailutrendeistä kuin Googlelta. Pelkkä data ei kuitenkaan riitä – meiltä löytyy myös intohimoa, joka saa meidät kehittämään yhä uusia teknologisia innovaatioita. Tartumme jatkuvasti uusiin haasteisiin, jotta matkan varaaminen ja toteuttaminen olisi entistä helpompaa ja sivustomme vastaisi asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Meihin luotetaan ympäri maailman. Expedia on uusi tulokas Suomessa, mutta maailmanlaajuisesti olemme markkinajohtaja ja palvelemme asiakkaita 31 eri maassa. Sivustoillamme on yli 40 miljoonaa uniikkia kävijää joka kuukausi, ja siksi olemme tärkeä kumppani hotelli- ja lentoyhtiöille. Ne tarjoavat meille loistavia tarjouksia saadakseen uusia asiakkaita maailman kaikista eri kolkista.

Tarjoamme säästöjä paketoimalla. Matkan paketoimisella voi säästää sievoisen summan. Hiljattain tekemämme selvityksen mukaan lennon ja hotellin samanaikaisella varauksella voi parhaimmillaan säästää jopa 648 Yhdysvaltain dollaria, eli noin 581 euroa.

 

Teemme matkailusta helppoa. Rakennamme edistyksellisiä teknologisia ratkaisuja, jotta jokaisen asiakkaamme matkakokemuksesta tulisi mahdollisimman simppeli ja sujuva aina suunnitteluvaiheesta kotiinpaluuseen asti.

Scratchpad – Tiedämme, että asiakkaamme vertailevat matkahintoja älypuhelimilla, tableteilla, läppäreillä ja pöytäkoneilla kirjaten ylös parhaita vaihtoehtoja. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin aloittaa homma alusta, kun hinnat muuttuvat. Siksi loimme Scratchpadin, matka-apurin, joka tallentaa kaikki käyttäjän haut. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja hakusi tallentuvat automaattisesti millä laitteella tahansa. Ja mikä tärkeintä, hakutulokset päivittyvät automaattisesti jos hinnat muuttuvat, eikä hakurumbaa tarvitse aloittaa alusta.

Reaaliaikainen palaute – Useimmat meistä lukevat arvosteluita matkaa suunnitellessaan – siksi Expediakin on kerännyt yli 15 miljoonaa arvostelua asiakkailtaan. Hotellit puolestaan saavat arvosteluista arvokasta palautetta. Joskus hotellissa asiat eivät suju aivan kuten pitäisi, mutta harva haluaisi vain jättää huonoa arvostelua. Expedia kerää asiakkailtaan matkan aikana reaaliaikaista palautetta hotellista. Palaute menee suoraan hotellin henkilökunnalle ja he voivat reagoida mahdollisiin epäkohtiin heti.

0
0

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*