My Real London kutsuu – interaktiivinen opas Lontoon salaisiin helmiin

Oletko ikinä vieraillut Lontoossa ja halunnut piipahtaa niissä perienglantilaisissa aidoissa pubeissa, puistoissa, ravintoloissa, ostoskeitaissa, hengailu mestoissa ja salaisissa paikoissa, joissa oikeat lontoolaiset vierailevat ja joiden nimeen he vannovat? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan MyRealLondonia (tai MRL kuten sen tykkäämme lyhentää) – interaktiivista opasta Lontoon piilotetuista helmistä ja ei-niin-tunnetuista paikoista ympäri suurkaupungin sykettä, joita et tavallisesta matkaoppaasta löydä – suoraan paikallisten suusta! Oikea Lontoon matkailun lottovoitto kiitos kansainvälisen matkajärjestö Expedian!

MRL photo

Kyseessä on foorumi, nettisivu, appi, sovellus (miten ikinä sen haluatkaan luokitella), jossa kanssakäyttäjät voivat julkaista vinkkejä ja kokemuksia, koota henkilökohtaisia oppaita sekä jakaa Lontoon suosikkejaan ystävien kanssa. Vähän niin kuin virtuaalinen kirjasto, josta voi poimia mieleisiä aktiviteetteja ja kokemuksia aina seurustelu-ystävällisistä ravintoloista luonnonkauniin panoraamisiin kävelypolkuihin sekä erikoisiin ulkoilmateattereihin ja valtavan kokoisiin ”kiipeilyjääkaappeihin” (tällainen on oikeasti olemassa).

6987318712_ec36cd9847_b

Ideana on siis keskittyä Lontoon piilotettuihin helmiin, jotka takaavat ihanan persoonallisen kokemuksen vierailijoille etsiessään haluamaansa puuhaa eri kategorioiden avulla MRL oppaista, olipa kyseessä idyllisen persoonallinen kulmakuppila, maanalainen seikkailu tai kreisi urheilukokemus. Koska voit myös muokata oman profiilisi, oppaasi ja julkisen sivusi, MyRealLondon auttaa sinua luomaan täydellisesti personoidun loman suoraan Lontoon ytimessä. On turvallista sanoa, että MRL:n avulla et ikinä tylsisty ideoista ja paikoista, joissa vierailla ja mitä tehdä tässä eksentrisessä metropolissa.

5310712375_30586302dd_b

Kurkkaa siis MyRealLondonin puolelle (ei se puraise), tsekkaa jo valmiina olevat kokemukset virtuaalisesta opaspankista, lisää omasi ja jaa Lontoon kaupunkihelmien sanomaa – on aika näyttää maailmalle ja Lontoon matkailijoille, että Iso-Britannian pääkaupungista löytyy muutakin kuin turistiset Oxford Street ja Buckinghamin Palatsi!

Kuvalähteet: 123

1
0

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*