Emporia – Pohjoismaiden suurin ostoskeskus

Pohjoismaiden suurin ostoskeskus on Emporia Shopping Center, joka avattiin vuonna 2012 Malmössä. Ruotsissa sijaitseva ostosparatiisi on näyttävä niin arkkitehtuuriltaan kuin liikevalikoimaltaan. Jos satut olemaan Etelä-Ruotsissa ja sinulla on aikaa pysähtyä Malmössä, Emporia ostoskeskus on vierailemisen arvoinen kohde kun haluat shoppailla.

Emporia ostoskeskus Malmö

Kuva: Mathilde H. Olsen (Expedia)

Emporia, Pohjoismaiden suurin ostoskeskus

Emporia ostoskeskus on shoppailijoiden mekka. Useampaan kerrokseen ja siipeen levittäytyvä ostoskeskus kätkee sisäänsä jopa 150 liikettä. Ostoskeskuksen liikevalikoimasta löytyy jokaiseen tarpeeseen, tyyliin ja makuun jotakin.

Emporiasta löydät tunnetut laatumerkit kuten Tiger of Sweden, Hugo Boss tai Calvin Klein, mutta myös kaikki edullisemmat vaatebrändit kuten Mango, Zara ja tietenkin H&M. Lisäksi Emporiassa on tietenkin elektroniikkaa ja kodintuotteita sekä kirjakauppoja.

Nauti shoppailusta ja hyvästä ruuasta

Emporiasta löydät suuren ruokamaailman, josta löydät makuja kaikkialta maailmasta. Toisessa kerroksessa sijaitseva ravintolamaailma on aina täynnä erityisesti lounasaikaan. Pysädy nauttimaan shoppailun lomassa kevyttä aasialaista, tuhtia burgeria tai nappaa maukas kahvi ja leivos.

Haaveiletko koko vaatekaapin uusimisesta tai haluat trendi vinkkejä? Emporia tarjoaa myös personal shopper -palvelua. Shoppaile ammattilaisen kanssa, joka tietää trendit ja tuntee Emporian sadat liikkeet.

Emporia ostoskeskus tarjoaa myös tapahtumia ja tilaisuuksia. Katso, mitä Emporiassa tapahtuu tänään ostoskeskuksen etusivulta.

Ostoskeskus, joka erottuu arkkitehtuurillaan

Malmön uusin ostoskeskus on näyttävä myös arkkitehtuuriltaan. Linjakas ja jopa hieman futuristinen ostoskeskus on suuri, jopa 93 000 neliökilometria pinta-alaltaan. Tarkkaan suunnitelut arkkitehtuuriset ratkaisut kuitenkin tekevät ostoskeskuksesta viihtyisän ja mukavan. Suuruudestaan huolimatta ostoskeskus ei ole liian suuri vaan Emporiassa on helppo suunnistaa. Värimaailma on raikas ja ostoskeskus on viihtyisä paikka viettää iltapäivää.

Ostoskeskus erottuu erityisesti kattopuutarhallaan. Ostoskeskuksen ylimmästä kerroksesta pääsee ulos ja katolle, jonne on tehty pieni puisto. Kattopuutarha on jopa neljän jalkapallokentän kokoinen. Vihreä keidas tarjoaa lapsille tilaa juosta ja leikkiä. Lisäksi kattopuistossa voi istahtaa aurinkoisena päivänä nauttimaan eväitä tai lounaan. Shoppailua ostoskeskuksessa ei tarvitse jättää vain sadepäiviin vaan Emporiassa nautit myös aurinkoisesta kesäpäivästä.

Pohjoismaiden suurin ostoskeskus Malmössä

Kuva: Mathilde H. Olsen (Expedia)

Shoppailijan Malmö

Malmössä on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kaupungin keskusta tarjoaa mielenkiintoisia liikkeitä ja ostokeskuksia shoppailijalle.

Heti päärautatieasemalta alkaa keskustan ostoskatu, Shoppingstråket, joka on hauska shoppailukohde erityisesti kesällä. Keskustan tunnetuin ostoskeskus on Triangeln shopping mall, joka on viime vuosina täysin remontoitu ja joka tarjoaa jopa yli 100 liikettä. Haluat sitten kuljeskella keskustan katuja tai vierailla Pohjoismaiden suurimmassa ostoskeskuksessa Emporiassa, Malmö on erinomainen kaupunkikohde Ruotissa. Katso vinkit Ruotsiin ja Malmöhon Expedian sivuilta.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*