menu Valitse kategoria Expedia RUM
A GUIDE TO DANISH DESIGN IN COPENHAGEN A GUIDE TO DANISH DESIGN IN AARHUS
Mette Barfod

Tanskalaisen RUM-sisustuslehden päätoimittaja Mette Barfod on tarjonnut katsauksen joihinkin suosikki-designpaikoistaan tässä interaktiivisessa kartassa.


Nørrebro on Kööpenhaminan monikulttuurinen asuinalue. Se on tunnelmaltaan nuori, värikäs ja maanläheinen. Täältä voit löytää harvinaisten suunnittelijoiden putiikkeja halpojen kebab-ravintoloiden naapurista. Kiertele Ravnsborggaden antiikkikauppoja, piipahda Elmegaden ja Jægersborggaden pienissä designmyymälöissä ja tee kävelylenkki Assistens Kirkegård -kirkkopuistossa. Syö illallista Sankt Hans Torv -aukion läheisyydessä ja jatka viihtyisää iltaa ulkona. Nørrebron väreilevä tunnelma saa jokaisen tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Østerbron kaupunginosassa sijaitsee Tanskan suurin yleinen puisto, Fælledparken, ja se on myös yksi Kööpenhaminan vehreimmistä alueista. Østerbro on ystävällinen ja viehättävä asuinalue, joka on erittäin ihanteellinen nuorille sekä jo vakiintuneimmille perheille. Østerbro sijaitsee veden läheisyydessä ja se on tunnettu leveistä bulevardeistaan, designmyymälöistään, hyvistä kahviloistaan ja herkkupuodeistaan. Østerbron välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Kööpenhaminan kuuluisin patsas, Pieni merenneito.

Kööpenhaminan sydän, ydinkeskusta, sykkii elämää pitkin päivää. Täällä sijaitsee myös Strøget, maailman pisin kävelykatu. Se kulkee Kööpenhaminan kaupungintalolta aina Kongens Nytorv -aukiolle saakka. Nyhavnin satamassa voi nauttia oluesta kauniilla satama-alueella tai hypätä veneajelulle kuulemaan tämän vanhan kaupungin historiasta. Ydinkeskustassa on kaikki – nähtävyyksiä, ostosmahdollisuuksia, viheralueita, kodikkaita kahviloita ja baareja sekä monia, monia pyöräileviä tanskalaisia.

Frederiksbergissä on Nørrebrohon ja Vesterbrohon verrattuna paljon hienoja omakotitaloja ja loistoasuntoja. Alueen asukkaat ovat tyypillisesti hieman vanhempia ja paremmin toimeentulevia, ja alueelle tyypillisiä ovat Frederiksberg Allé -kujan suuret ja ylelliset asunnot sekä suurimpien katujen väliin jäävät viehättävät omakotitaloalueet. Frederiksberg on vihreä keidas, jossa on useita luonnonalueita, erinomaisia ostosmahdollisuuksia, suosittuja ravintoloita sekä luistelumahdollisuus talvella – täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Vesterbro on kööpenhaminalaishipsterien ehdoton suosikkipaikka. Vuonna 2014 asuinalue sijoittui neljänneksi ”maailman hipstereimpien asuinalueiden” top 10 -listauksessa – ja syystä. Vesterbro on ajan hermolla ja moderni; alue on tunnettu kivoista kaupoista, hyvistä kahviloista, muotitietoisista ihmisistä sekä Meatpacking Districtin yöelämästä, jossa sijaitsee myös monia Kööpenhaminan parhaista ravintoloista. Älä jää paitsi tämän alueen kodikkaasta, inspiroivasta ja luovasta ilmapiiristä.

Valby ei ehkä ole tyypillisen matkailijan ykkösvalinta, mutta aluetta ei kannata ohittaa. Tämän kaupunginosan mahdollisuudet kasvavat nopeasti ja alueen vetonaulojen määrä on lisääntynyt räjähdysmäisesti kahden viime vuoden aikana. Valbyssä sijaitseva suuri ostoskeskus, Spinderiet, tarjoaa yli 50 myymälää ja loistavia ostosmahdollisuuksia. Valbyssä on myös runsaasti viheralueita, pieniä kahviloita ja se on lähellä Kööpenhaminan hipsterikeskusta, Vesterbrota.

Latinalaiskorttelia ei voi jättää välistä. Tämä kaupunginosa on jo kokemus itsessään viehättävien katujensa ja eleganttien myymälöidensä ansiosta. Täällä sijaitsevat Århusin vanhimmat rakennukset, ja alueen kotoisia, hieman vinoja taloja asuttavat kuuluisat suunnittelijat ja second-hand -myymälät. Mukulakivet muodostavat tämän täynnä kahviloita olevan kauniin asuinalueen identiteetin.

Århusin vastineessa New Yorkin Williamsburgille voi kokea täysin omanlaisensa tunnelman, joka ammentaa tanskankielen kotoisuutta (“hygge”) kuvastavasta sanasta. Kaupunginosa on vanha mutta tyylikäs, ja alueelle ominaistunnelmansa antavat katuja reunustavat salkoruusut, mukulakivet, vanhat vintage-kaupat ja ruokaelämykset toisesta maailmasta. Kävele pitkin Jægergårdsgadea ja inspiroidu värikkäistä taloista ja kauniista myymälöistä.

Trøjborgissa on kaikki – kotoisat kadut, kauniit myymälät, vain pieni kävelymatka keskustaan ja näkymä kauniiseen Risskov-metsään. Trøjborgista löydät niin Punaisen Ristin myymälän kuin kuuluisien suunnittelijoidenkin tuotteita. Tämä asuinalue huokuu elämää ja se on suosittu sekä nuorison että vanhemman väen keskuudessa – ja kaikkien siltä väliltä.

Tämä on Århusin versio Kööpenhaminan Nyhavn-satamasta. Joen yhtä puolta reunustavat kahvilat silminkantamattomiin, toista puolta baarit ja yökerhot. Jokibulevardi tarjoaa täydelliset puitteet sekä paikallisille että turisteille hyvän lounaan nauttimiseen kauniin näkymän ympäröimänä, ja mahdollisuuden tutustua aluetta ympäröiviin kauniisiin viheralueisiin.

Vestergade-katu on jo lähes kaupunginosa itsessään. Täällä sijaitsevat parhaat ketjukahvilat vieri vieressä tyylikkäiden kahviloiden, design-myymälöiden ja gallerioiden kanssa. Tämä katu on todella herännyt henkiin parin viime vuoden aikana ja on nykyään monen taiteilijan suosikki.
Casashop

30-vuotias CasaShop on yksi kaupungin parhaimmin varustelluista designmyymälöistä, jonka 400 neliömetrin kokoisessa myymälässä on esillä sekä tanskalaisia että kansainvälisiä brändejä.

normann

Vaikuttava lippulaivamyymälä, joka sijaitsee vanhassa elokuvateatterissa Østerbron kaupunginosassa, on moderni universumi, joka myy kaikkea huonekaluista ja posliinista aina musiikkiin, hajuvesiin ja muotiin.

HAY

Tanskalainen designyritys Hay edustaa sekä huonekaluihin että pientavaroihin keskittyvää innovatiivista ja laadukasta designia, joka on esillä Hay house -myymälässä yrityksen tyylille uskollisella tavalla.

Georg Jense

Yli 100 vuoden historian omaavalta Georg Jenseniltä, joka edustaa uniikkia käsintehtyä laatua ja ajatonta esteettistä muotoilua, löytyy kaikkea aina koruista uniikkiin sisustustavaraan.

Stillleben

Kokoelma perustuotteita sekä uniikkeja tuotteita kodin sisustukseen. Myymälästä löydät sekä sisustustavaroita, keramiikkaa, tekstiilejä ja koruja niin tanskalaisilta kuin kansainvälisiltäkin suunnittelijoilta. Stillebenin omistavat Ditte Reckweg ja Jelena Schou Nordentoft.

Playtype

Playtype Concept Store myy typografiatuotteita tyylikkäällä Værnedamsvej-kadulla. Saatavilla on julisteita, mukeja, t-paitoja ja vinyylinkansia useilla eri painatuksilla.

Geismar

Geismars Væverier perustettiin vuonna 1866 ja se on siitä lähtien tuottanut korkealaatuista klassista designia, kuten peittoja, ylellisiä pöytäliinoja ja egyptinpuuvillaisia vuodevaatteita.

Danskmadeforrooms

“Laatu ennen määrää” toimii DANSKmadeforrooms -merkin periaatteena tässä suuressa ja valoisassa Vesterbrossa sijaitsevassa myymälässä. DANSKin ikoninen ilme on ylellinen, tyylikäs ja moderni. Myymälässä on nähtävillä on myös DANSK-keittiö, joka tarjoaa useita huolella valittuja keittiötarvikkeita niin tanskalaisilta kuin kansainvälisiltäkin brändeiltä.

Klassik

Jos kuulut niihin, jotka rakastavat tavaroita joilla on tarina, ja etsit ”tulevaisuuden antiikkia”, täällä voit tehdä upeita löytöjä. Klassik on yksi ekslusiivisista design- ja puukalusteita myyvistä vintage-liikkeistä.

Paustian.

Paustian on suuri huonekaluliike, jonka myymälät sijaitsevat Kööpenhaminassa ja Århusissa. Jo Kööpenhaminassa sijaitseva talo itsessään on vierailun arvoinen paikka, sillä sen on suunnitellut Jørn Utzon, joka on suunnitellut myös Sydneyn oopperatalon. Paustian esittelee sekä tanskalaisen että kansainvälisen designin parhaimmistoa.

Louis Poulsen

Viehättävällä Gammel Strand -kadulla sijaitsevassa Louis Poulsenin myymälässä ja showroomissa voi nähdä, miten kauniit tuotteet on valmistettu.

Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask on erikoistunut kudottuihin laatutekstiileihin ja se tekee yhteistyötä parhaimpien tanskalaissuunnittelijoiden kanssa. Pilestræde-kadun myymälässä on esillä suurin valikoima merkin ajattomia tuotteita.

Frederecia Furniture

Fredericia on modernin tanskalaisen designsuunnan lippulaiva, joka vaalii maan kulttuuriperimää yhdistäen sen nykypäivään. Minimalistista, pysyvää ja kestävää designia.

Carl Hansen

Carl Hansen & Søn esittelee tanskalaisen käsityötaidon suurimpia klassikoita tässä upeassa kaksikerroksisessa designmyymälässä Bredgadella. Nähtävillä on esimerkiksi Hans J. Wegnerin, Kaare Klintin ja Mogens Kochin suunnittelemia tuotteita.

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen on elegantti, vanhanaikainen ja erittäin rakastettu myymälä Kööpenhaminan sydämessä. Täältä löydät esimerkiksi kaikki kuuluisat posliinituotteet, jota on myyty vuodesta 1790 lähtien. Asiantunteva henkilökunta opastaa tuotteiden kanssa ja avustaa kaikessa tarvitsemassasi.

Le Klint

Le Klintin lippulaivamyymälä sijaitsee kodikkaalla Store Kirkestræde -kadulla, joka on vilkkaan pääkadun, Strøgetin, poikkikatu. Myymälä on tilava, avoin ja kauniisti sisustettu. Lumoudu designista, joka tuo kaikentyyppisten huonekalujen parhaat puolet esiin.

Gubistore.

Tässä kaksikerroksisessa lippulaivamyymälässä on esillä GUBI:n fantastinen kokoelma moderneja huonekaluklassikoita ja nykydesignia. Myymälästä löydät esimerkiksi Greta M. Grossmanin ja Mathieu Matégotin suunnittelemia huonekaluklassikoita, sekä uusia malleja italialaiselta GamFratesi-designkaksikolta.

VIPP

Koko Vipp-kokoelma on esillä tässä 150 neliömetrin myymälässä Kööpenhaminan keskustassa. Myymälässä on saatavilla tuotteita maailmankuulusta poljinroskakorista aina keittiön, kylpyhuoneen ja muun kodin sisustukseen.

Rud Rasmussen

Rud Rasmussen on yksi alkuperäisistä jäljellä olevista tanskalaisista design-instituutioista, joka jatkaa Mogens Kochin ja Hans J. Wegnerin ikonisten mallien valmistamista uudelle sukupolvelle, tuottaen funktionaalisia huonekaluja arkeen.

Dinesen

Korkealaatuisista materiaaleistaan ja minimalistisesta tyylistään tunnettu Dinesen on tehnyt lattioita jo yli 115 vuotta. Tyyli on tanskalaiskodeista tuttu ja erinomainen esimerkki kestävästä käsityöstä.

Pakhus 48

Tanskan suurimpiin kuuluvat designbrändit kuten Kvadrat, Montana, Erik Jørgensen ja Vola sisustavat näyttelytiloja galleriaksi muutetussa Pakhus 48 -varastorakennuksessa, joka sijaitsee uudella, kasvavalla asuinalueella Nordhavnissa. Paikka on vierailun arvoinen, vaikka esillä olevat tuotteet eivät olekaan myytävänä.

Etage Galleri

Etage-galleria toimii hautomona suunnittelijoille, taitelijoille ja arkkitehdeille, mahdollistaen heidän esitellä töitään ja tehdä yhteistyötä keskenään. Borgergaden tiloissa yhdistyy galleria ja kokeileva työtila.

Frama

Frama yhdistää vanhan ja uuden, historian ja nykypäivän. Framan suunnittelijoiden juuret ovat tanskalaisessa designperinteessä, mutta he ovat myös avoimia kokeilulle ja uusien ratkaisujen löytämiselle.

Anton Dam

Anton Dam on yksi Kööpenhaminan vanhimmista design-jälleenmyyjistä. 125-vuotisen taipaleen jälkeen se on edelleen omistautunut tarjoamaan tanskalaisille ajattomia tuotteita kuuluisimmilta suunnittelijoilta.

3Falke

Sekä tanskalaiseen että kansainväliseen muotoiluun erikoistuneen 3Falken perustaminen pohjautui visioon uuden tanskalaisdesignin keskuksen luomisesta, ja sen asema Kööpenhaminassa on edelleen vahva.

Rue Verte

Rue Verte tarjoaa ainutlaatuisen myymäläkokemuksen laajan ja huolella valitun kansainvälisen designkokoelmansa ansiosta. Se eroaa pelkistetystä tanskalaisesta muotoilusta monin tavoin tarjoten kööpenhaminalaisille eksoottisen tuulahduksen maailmalta.

Inter Studio

Interstudio on monella tapaa portaali kansainväliseen designmaailmaan, ja se tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa nykyaikaisen huonekalumuotoilun trendeihin ja suuntauksiin.

The Rug Company

Christopher ja Suzanne Sharp perustivat The Rug Companyn tarjotakseen maailman johtaville suunnittelijoille mahdollisuuden valmistaa maailman kauneimpiin kuuluvia mattoja ja ryijyjä. Store Kongengsgaden myymälässä on saatavilla laaja valikoima heidän tuotteitaan.

Boffi

Boffissa, yhdessä Kööpenhaminan kauneimmista showroomeista, on esillä laaja designvalikoima. Tämä italialainen brändi valmistaa maailman arvostetuimpiin kuuluvia kylpyhuone-, keittiö- ja vaatekaappiratkaisuja.

Illum

Illum Bolighus -myymälän estetiikka on vertaansa vailla, ja täällä tanskalainen design ja sisustus pääsevätkin todella oikeuksiinsa. Jo vuodesta 1925 toimineessa tyylikkäässä ja klassisessa myymälässä laatu on etusijalla.

Paustian

Paustianin myymälät tunnetaan minimalismin ja funktionalismin yhdistämisestä. Myymälästä on näkymä Århusin satamaan ja se tarjoaa aina inspiroivan ja viehättävän kokemuksen kävijöilleen.

Kahler

Kähler and friends sijaitsee vilkkaalla ja viehättävällä M.P. Bruunsgade -kadulla. Myymälä yhdistää vanhoja ja uusia vivahteita, joka luo fantastiset puitteet upealle design-kokemukselle.

HAY

Tanskalainen designyritys Hay edustaa innovatiivista ja laadukasta huonekalu- ja pientavaradesignia. Teknologisen kehityksen seuraaminen on Haylle tunnusomaista, joka myös välittyy asiakkaille elämyksellisenä kokemuksena myymälässä.

Lertoj

Ryhmä omistautuneita keraamikkoja on avannut Lertøj-myymälän Århusin Latinalaiskorttelin sydämeen. Myymälän keraamikot toimivat sekä jälleenmyyjinä että myymälän henkilökuntana, jonka huomaa omistautuneisuudesta ja tuotteiden korkeasta laadusta.

Bolia

Vierailu Boliaan on virkistävä kokemus keskellä Århusin vilkasta kaupunkielämää. Myymälästä löydät inspiroivia ja monipuolisia tuotteita, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia kuppi kahvia tai teetä lounge-musiikkia kuunnellen.

Designer Zoo

Designerzoon myymälä Århusissa sijaitsee Latinalaiskorttelissa vanhassa asuintalossa. Myymälä järjestää näyttelyitä liittyen graafiseen suunnitteluun, maalauksiin, piirroksiin ja valokuvaukseen. Myymälässä on myös viihtyisä lounge-alue, joka tarjoaa dynaamisen katsauksen tulevaisuuden trendeihin.

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen toivottaa kävijän tervetulleeksi kauniiseen ja lämpimään universumiinsa Århusin sydämeen. Myymälästä löydät tunnetut ja suositut kuosit sekä tuotteet, samalla kun asiantunteva henkilökunta opastaa kävijää.

Logo

Stylepaste tarjoaa kävijälleen tavallisesta poikkeavan kokemuksen. Myymälä yhdistää muotia ja sisustusta esteettisesti ja kokeilevasti erilaisten muoti-, huonekalu- ja sisustusteemojen kautta, jotka esitetään taiteellisella ja innovatiivisella tavalla tässä inspiroivassa konseptimyymälässä.

Lue lisää design-ikoneista

Tuotteet

Vuonna 1968 suunniteltu Semi Pendant on kohtuuhintainen, tyylikäs ja funktionaalinen valaisin joka kotiin
category_a

Semi Pendant

Casashop

Tämä luultavasti kaikkien aikojen tyylikkäin poljinroskakori sopii täydellisesti keittiön ja kylpyhuoneen sisustuselementiksi
category_a

Pedal Bin

Vipp

Alun perin FDB-merkille suunnitellun tanskalaisen alkuperäisklassikon uusi tuleminen. Tämä minimalistinen ja veistoksellinen tuoli on klassikko
category_a

J110

HAY House

HK Alarm Clock -herätyskello edustaa hyvin Henning Koppelin riisuttua ja virtaviivaista tyyliä
category_a

HK Clock

Georg Jensen

Tuotteet

Frisbee Table -pöytää on saatavana kolmessa eri koossa ja se on hyvä esimerkki tanskalaisen muotoilun uudesta, leikkisästä tyylisuunnasta
category_a

Frisbee

Herman CPH

Søren Rosen Reflect-lipastossa yhdistyy skandinaavinen luonnonvalo sekä pehmeä ja lämmin tammipuu
category_a

Reflect

Søren Rose

Vuonna 1968 suunniteltu Semi Pendant on kohtuuhintainen, tyylikäs ja funktionaalinen valaisin joka kotiin
category_a

Semi Pendant

Claus Bonderup & Torsten Thorup for Gubi

Tämä tuoli edustaa tanskalaista muotoilua parhaimmillaan – se on minimalistinen, klassinen ja ajaton. Ehdoton moderni tanskalainen design-ikoni
category_a

FK Lounge

Preben Fabricius & Jørgen Kastholm

Tuotteet

Optimaalisen lämpötilan ja aromien saavuttamiseksi suunnitellut Hagenin konjakkilasit rikkovat rohkeasti rajoja
category_a

Cognac Glasses

Rikke Hagen

Lethin Color Box -hylly koostuu moduuleista ja sen voi koota eri tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti
category_a

Color Box

Henriette W. Leth

Jos valaisin voisi puhua, se olisi tämä. Se on värikäs, virtaviivainen ja täynnä asennetta, ja se puhuu puolestaan selkeillä mutta pehmeillä linjoillaan
category_a

Bau

Vibeke Fonnesberg Schmidt

Bell-valaisimessa yhdistyy rouheus ja pehmeys, joka tekee siitä luonnollisen kauniin
category_a

Bell

Andreas Lund & Jacob Rudbeck

Tuotteet

Alun perin FDB-merkille suunnitellun tanskalaisen alkuperäisklassikon uusi tuleminen. Tämä minimalistinen ja veistoksellinen tuoli on klassikko
category_a

J110

Yhdistä kaksi täydellistä lepotuolia ja tulos on tässä. Viehättävä, vaivaton ja kaunis designkaluste
category_a

About a Lounge Sofa for Comwell

Tray Table -tarjoilupöytä on paitsi hyvännäköinen myös käytännöllinen. Irrotettavaa tarjotinosaa on helppo kantaa, ja se on samalla moderni ja kaunis
category_a

Tray Table

Nämä nerokkaat geometriset muodot on suunniteltu sekoitettavaksi ja yhdistettäväksi, mutta ne toimivat erinomaisesti myös itsenäisinä osina
category_a

Kaleido

Tuotteet

HK Alarm Clock -herätyskello edustaa hyvin Henning Koppelin riisuttua ja virtaviivaista tyyliä
category_a

HK Clock

Henning Koppel

Tämän tuotteen elegantit ja pehmeät muodot ovat omaa luokkaansa. Tuotetta on helppo somistaa, tai voit antaa sen kauniin muotoilun puhua puolestaan sellaisenaan
category_a

Advent Crown

Maria Berntsen

Japanilaisista kirsikankukista innoituksensa saaneessa kulhossa on esteettistä avoimuutta, joka herää henkiin ainutlaatuisella tavalla
category_a

BLOOM mirror bowl

Helle Damkjær

Karahvin on suunnitellut Henning Koppel, joka työskenteli säännöllisesti Georg Jensenille ja suunnitteli joitakin heidän kaikkein ikonisimmista tuotteistaan
category_a

HK pitcher

Henning Koppel

Tuotteet

Tämä luultavasti kaikkien aikojen tyylikkäin poljinroskakori sopii täydellisesti keittiön ja kylpyhuoneen sisustuselementiksi
category_a

Pedal Bin

Vippin Shelf-hylly on suunniteltu näyttämään seinälle kiinnitettynä siltä, että se leijuu ilmassa, jonka vuoksi se on myös helppo mukauttaa kodin sisutukseen
category_a

Shelf

Nämä tukevat ja kestävät sirottimet on suunniteltu keittiön jokapäiväisiksi tarvikkeiksi, jotka ovat valmiina kaikkiin haasteisiin
category_a

Salt & Pepper

Alun perin Morten Bo Jensenin suunnittelemassa Soap Dispenser -saippua-annostelijassa on samat tunnusomaiset piirteet kuin ikonisessa Pedal Bin -poljinroskakorissa
category_a

Soap Dispenser

Tuotteet

Tämä tunnusomainen keraaminen kulho on tarkoitettu monikäyttöiseksi, antaen mielikuvitukselle vapaat kädet
category_a

Jar with lid

Uh La La

Tässä käsintehdyssä pelkistetyssä kynätelineessä on ripaus intohimoa ja unelmia, joiden tunnelma on helppo tavoittaa

Penholder

Studio Arhoj

Tämä viltti hurmaa käyttäjänsä modernilla, kauniilla ja hauskalla kuosillaan ja saa olon tuntumaan mukavan pehmoiselta

Twist a Twill

Tina Ratzer

Monika Petersen on luonut tunnistettavan printin “Apple”-malliinsa, joka ilmentää hänen jatkuvaa pyrkimystään löytää täydellinen kuvituksen muoto

Lino Print Apple

Monika Petersen

Tuotteet

Rohkeassa, erilaisessa ja leikkisässä In Love With Typography -sarjassa yhdistyy joitakin Playtypen kaikista ikonisimpia kirjasimia

In Love With Typography 5

Tämä In Love With Typography -sarjaan kuuluva suunnittelu luottaa yksinkertaisuuteen ja epätavallisissa fonteissa piilevään ilmaisuvoimaan

In Love With Typography 4

Lemonface on esimerkki brändin huumorista ja kyvystä tutkiskella itseään figuratiivisella ja hauskalla tavalla

Lemonface

Kunnianosoitus Kööpenhaminalle ja eräänlainen isänmaallinen rakkaudenilmaisu omien juurien merkityksestä

Welcome To The City of Champions

Tuotteet

Tanskalaiskotien vakiotuote, joka tunnetaan korkeasta laadustaan – tuote, joka on suunniteltu kestämään ja kestämään
category_a

Towels

Geismarsin kylpytakit on monien muiden tämän merkin tuotteiden tapaan tehty egyptinpuuvillasta, joka jättää iholle hienostuneen ja ylellisen tunteen
category_a

Bathrobe

Tämä monesta tanskalaiskodista löytyvä todellinen klassikko on tehty kylmiin talvi-iltoihin takkatulen äärellä
category_a

Plaid

Geismars valmistaa ekslusiivisia vuodevaatteita hienoimmasta egyptinpuuvillasta – näissä lakanoissa nukut kuin farao
category_a

Vuodevaatteet

Tuotteet

Julisteen luova kaupunkikuvaus Kööpenhaminasta ja sen eri kaupunginosista on täydellinen sisustuselementti
category_a

Klam City poster Map

Kortkartellet

Hang On -vaateteline mahdollistaa vaatekokoelmasi sisällyttämisen osaksi sisustustasi. Täydellistä
category_a

Hang On Black

Nomess

Tämä pyörivä tarjotin tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia – sekä esteettisesti että funktionaalisesti. Kaunis sisältä ja ulkoa!
category_a

Turning Tray

Finn Juhl

Alunperin Wedel-Madsenin vuonna 1951 suunnittelema Workshop Lamp -valaisin on esimerkki hyvin tehdystä pelkistetystä funktionalismista
category_a

Workshop lamp

Wedel-Madsen

Tuotteet

Poul Henningsenin 60-luvulla suunnittelema Kontrast-valaisin on usein tyylikkäissä tanskalaiskodeissa nähty valaisin
category_a

Charlottenborg Lamp

Poul Henningsen

Suunnitellessaan China Chair -tuolin Wegner haki vaikutteita kiinalaisista 1600- ja 1700-luvun huonekaluista
category_a

China Chair

Hans J. Wegner

Alun perin Kööpenhaminan Royal-hotelliin suunniteltu Swan Sofa on noussut Arne Jacobsenin kultakauden symboliksi
category_a

Swan Sofa

Arne Jacobsen

Tämä tuoli yksi tanskalaisen designin suurimmista ylpeyden aiheista. Se on klassikko, se on ikoni – ymmärrettävästi
category_a

The Spanish Chair

Børge Mogensen

Tuotteet

Moderni klassikko, joka tunnetaan monikäyttöisyydestään. Käytetään kaikkialla Tanskassa usein julkisissa tiloissa
category_a

Paustian Spinal Chair 44

Paul Leroy

The Plastic Side Chair on Vitran moderni versio alun perin Charles & Ray Eamesin suunnittelemasta ikonisesta tuolista
category_a

Eames Plastic Side Chair

Charles & Ray Eames

60-luvun tunnusomainen kaluste, Panton Chair -tuoli, on tehty kierrätettävästä pp-muovista, ollen näin aikaansa edellä
category_a

Panton Chair

Verner Panton

Tämä kaunis design-esine on modernin funkistyylin ilmentymä. Se on yksinkertainen, funktionaalinen ja ajaton
category_a

Kubus

Mogens Lassen

Tuotteet

Tanskan laivaston kanssa yhteistyössä suunnitellussa Doo-Wop-valaisimessa on helposti tunnistettava, leikkisä muoto
category_a

Doo-Wop

Louis Poulsen

Yksi Jacobsenin alun perin SAS Royal Hotel Copenhageniin suunnittelemista malleista, AJ Table Lamp -pöytävalaisin, on yhä yksi ikonisimmista tanskalaisista designtuotteista
category_a

AJ Table Lamp

Arne Jacobsen

PH Louvre -valaisin suunniteltiin alun perin vuonna 1957 adventistikirkolle Tanskan Skodsborgiin
category_a

PH Louvre

Poul Henningsen

PH 5 on suunniteltu valaisemaan alaspäin ja sivuttain, ja tuloksena on valaisu, joka ei häikäise. Monien rakastama design-ikoni
category_a

PH5

Poul Henningsen

Tuotteet

Jensen, joka oli tärkeä vaikuttaja yrityksessä vuosikymmenten ajan, loi tämän Georg Jensen Damaskin todellisen design-ikonin
category_a

Abild Dishtowel

Bent Georg Jensen

Tämä pöytäliina on osa Arne Jacobsenin syntymän 100-vuotisjuhlatuotantoa
category_a

Arne Jacobsen tablecloth

Arne Jacobsen

Becker suunnitteli 63-keittiöpyyhkeen vuonna 1963 ja tuli samalla luoneeksi yhden aikamme ikonisimmista keittiöpyyhkeistä
category_a

Becker 63

John Becker

Tobias Jacobsen, Arne Jacobsenin lapsenlapsi, löysi Grid-ruudukkokuvioinnin luonnokset ja käytti niitä luodessaan tämän designin
category_a

Grid

Arne Jacobsen

Tuotteet

Tämä tuoli on yksi tanskalaisen muotoilun suurimmista ylpeyden aiheista. Se on klassikko, se on ikoni – ymmärrettävästi
category_a

The Spanish Chair

Børge Mogensen

Selkeät linjat ja tunnusomainen Y-muoto selkänojassa. Tämä tuoli on ikoni, ja luultavasti yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä huonekaluista, joita on koskaan valmistettu

Wishbone chair

Hans Wegner

Louise Campbell suunnitteli tämän modernin astiaston Royal Copenhagenin rikkaasta kulttuuriperimästä ammentaen
category_a

Elements, thermal mug

Louise Campbell

Myös Sax-valaisimeksi kutsuttu Erik Hansenin vuonna 1952 suunnittelema 334-valaisin on yksi Le Klintin ehdottomista klassikoista
334

Le Klint 334

Erik Hansen

Tuotteet

Tämä tuoli on yksi tanskalaisen muotoilun suurimmista ylpeyden aiheista. Se on klassikko, se on ikoni – ymmärrettävästi
category_a

The Spanish Chair

Børge Mogensen

Tämän tuolin tunnusomainen viuhkamainen muotoilu on saanut innoituksensa Ditzelin matkoista Karibianmerelle ja alueella vielä nähtävissä olevasta siirtomaa-ajan vaikutuksesta
category_a

Trinidad

Nanna Ditzel

Wegnerin suunnittelema jalkarahi on vuodelta 1966 ja siinä on kaunis paperinarusta kudottu istuin
category_a

CH53

Hans Wegner

Vuonna 1945 suunniteltu Spoke-Back Sofa on yhdistelmä sohvaa, englantilaista päivävuodetta ja ranskalaista chaise longue -leposohvaa
category_a

Spoke-back Sofa

Børge Mogensen

Tuotteet

Selkeät linjat ja tunnusomainen Y-muoto selkänojassa. Tämä tuoli on ikoni, ja luultavasti yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä huonekaluista, joita on koskaan valmistettu

Wishbone chair

Hans Wegner

Tämän päivävuoteen ajatonta ja persoonallista muotoilua ei voi kiistää. Patja näyttää lähes leijuvan kauniin rungon päällä

OW150

Ole Wanscher

Shell Chair -tuolin asema klassisena tanskalaisena design-ikonina ei yllätä. Tämä lepotuoli on jokaisen sisustusintoilijan unelma

Shell Chair

Hans Wegner

Tässä ikonisessa sohvassa yhdistyy joitakin Wanscherin muotoilun suosikkielementeistä - herkkyys ja hienostuneisuus

Colonial Sofa

Ole Wanscher

Tuotteet

Louise Campbell suunnitteli tämän modernin astiaston Royal Copenhagenin rikkaasta kulttuuriperimästä ammentaen
category_a

Elements, thermal mug

Louise Campbell

Arnold Krogin työhön Royal Copenhagenille pohjautuva Princess-astiasto on 1900-luvun keramiikan vahva ikoni
category_a

Princess, Tureen with lid

Royal Copenhagen

Royal Copenhagenin kaikkien aikojen ikonisin muotoilu on uritettu Fluted-astiasto, joka on yksi monista Arnold Krogin sille suunnittelemista astiastoista
category_a

Blue fluted plain, plate

Royal Copenhagen

Royal Copenhagenin kaikkien aikojen ikonisin muotoilu on uritettu Fluted-astiasto vuodelta 1775, joka tunnetaan herkästä kukkakuvioinnistaan
category_a

Blue fluted half lace, teapot

Arnold Krog

Tuotteet

Myös Sax-valaisimeksi kutsuttu Erik Hansenin vuonna 1952 suunnittelema 334-valaisin on yksi Le Klintin ehdottomista klassikoista
334

Le Klint 334

Erik Hansen

Poul Christiansenin vuonna 1971 suunnittelema 172-valaisin on nykyään saatavilla useassa eri koossa, joka tekee siitä erittäin monikäyttöisen
163

Le Klint 172

Poul Christiansen

Vuonna 1969 suunniteltu 161-valaisin oli alkuperäiseltä nimeltään Krystal sen tunnusomaisen kiteisen muotonsa vuoksi
161

Le Klint 161

Hvidt & Mølgaard

Kaare Klintin klassisesta 101 - The Fruit Lamp -valaisimesta inspiraationsa saanut valaisin toimii sekä katto- että lattiavalaisimena cross-pleating -tekniikkansa ansiosta
102B

Le Klint 102B

Tove & Edvard Kindt-Larsen

Tuotteet

Tähän tuotteeseen tiivistyy kaikki, mistä tanskalaisessa designissa on kyse. Sen moderni, yksinkertainen ja elegantti muoto puhuu puolestaan
category_a

Gubi 1

Puhtaat linjat ja klassiset muodot sulautuvat yhteen tässä kauniissa huonekalussa, joka kohentaa jokaista tilaa, johon se asetetaan
category_a

Y! Table

Gubi 3 F -baarituolia käytetään usein kodin keittiösaarekkeissa, mutta myös laajalti kööpenhaminalaisravintoloissa ja -baareissa
category_a

Gubi 3F

Kun huonekalu muistuttaa taideteosta, tiedät, ettei siitä kannatta luopua. Tämä sohva on juuri sellainen
category_a

GRAND PIANO SOFA/CHAISE LONGUE

Tuotteet

Ohjaajan tuolista inspiraationsa saanut Rasmussenin ruokailuryhmä kuuluu tämän täysin kokoontaitettavien huonekalujen sarjaan
category_a

The folding dining table

Jørgen Rud Rasmussen

Tässä on 2-in-1 -muotoilu, joka tarjoaa sekä hyllyn että valon sängyssä lukemiseen. Moderni klassikko
category_a

90° Wall Light

Frama

Corona-tuolin selkarankaa jäljittelevä selkänoja on suunniteltu tukemaan kehoa
category_a

Corona Classic

Poul M. Volther

Tämä neljän lautasen astiaston kuviointi on saanut inspiraationsa Bourgeoisin Ode à l’oubli -kangaskirjasta
category_a

Fine Bone China Plates

Louise Bourgeois

Tuotteet

Ohjaajan tuolista inspiraationsa saanut Rasmussenin ruokailuryhmä kuuluu tämän täysin kokoontaitettavien huonekalujen sarjaan
category_a

The folding dining table

Jørgen Rud Rasmussen

Tämä todellinen “kokoa itse” -huonekalu ajalta ennen Ikeaa voidaan purkaa osiin täysin ja koota uudestaan
category_a

Safari chair

Kaare Klint

Alun perin tilaustyönä erikoisasiakkaalle vuonna 2010 suunniteltu Daybed-päivävuode on nyt osa Rud Rasmussen -tuoteperhettä
category_a

Daybed

Jørgen Rud Rasmussen

Tämä luonnoksille tarkoitettu kaapisto suunniteltiin alun perin Kööpenhaminan Royal Architecture -akatemialle, jossa Kjærholm myös toimi professorina
category_a

PK89080

Poul Kjærholm

Tuotteet

Viimeistelty puulattia edustaa Dinesenin visiota rehellisestä ja vankalla käsityöllä tehdystä lattiasta, joka kestää elämää
category_a

Oak, classic

Ilmeeltään puhdas ja luonnollinen tammilattia, jonka aitoa ja lämmintä tunnelmaa korostavat kauniit yksityiskohdat
category_a

GrandOak, Natural

Tämä lattia on valmistettu 80-120-vuotiaista puulajikkeista, jotka ovat pääosin peräisin Schwarzwaldin vuoristoalueen metsistä
category_a

GrandDouglas, Classic

Lattia, jonka persoonallisuus saa näkyä! Puun hienojakoiset syyt kertovat puun tarinasta ja eletystä elämästä, luonnollisesti
category_a

Douglas, Natural

Tuotteet

Corona-tuolin selkarankaa jäljittelevä selkänoja on suunniteltu tukemaan kehoa
category_a

Corona Classic

Poul M. Volther

Verner Pantonin suunnittelema klassinen tuoli, joka tehtiin alun perin Tivoli-huvipuistoon 50-luvulla, on nyt vakiotuote monessa tanskalaiskodissa
category_a

Panton One

Verner Panton

Koottavan Wire Cube -järjestelmän tuotanto lopetettiin, mutta se teki comebackin vuonna 1998 ja saavutti välittömästi valtavan suosion
category_a

Wire Cube

Verner Panton

Vuonna 1960 suunniteltu maskuliininen Ox Chair -tuoli on tehty totaaliseen rentoutumiseen – kuolematon klassikko
category_a

Ox Chair

Hans J. Wegner

Tuotteet

Tämä neljän lautasen astiaston kuviointi on saanut inspiraationsa Bourgeoisin Ode à l’oubli -kangaskirjasta
category_a

Fine Bone China Plates

Louise Bourgeois

Haagissa sijaitsevalle Steltman-korunvalmistajalle suunniteltu Steltman Chair -tuoli on tehty tammesta, ja sitä on saatavilla sekä oikea- että vasenkätisille tarkoitettuina malleina
category_a

Steltman Chair

Gerrit Rietveld

Tässä väripigmentoidusta betonista ja vahatusta raudasta tehdyssä pöytäveistoksessa yhdistyy taideteos ja huonekalu
category_a

Martini Table

Pettersen & Hein

Siro ja kaunis Mondial Chair -tuoli suunniteltiin alun perin vuoden 1958 Brysselin maailmannäyttelyyn
category_a

Mondial Chair

Gerrit Rietveld

Tuotteet

Framan Shelf-hylly perustuu klassiseen skandinaaviseen hyllyyn 50-luvulta ja on todellinen designhistorian ylistys
category_a

Shelf

Adam Bench -penkin tuoliversio, jota on nähty mm. suositussa Manfreds-ravintolassa Kööpenhaminassa
category_a

Adam Stool

Teollisesta muotoilusta innoituksensa saanut funktionaalinen Adam Bench on paikallisen kööpenhaminalaisen terässepän suunnittelema
category_a

Adam Bench

Tässä on 2-in-1 -muotoilu, joka tarjoaa sekä hyllyn että valon sängyssä lukemiseen. Moderni klassikko
category_a

90° Wall Light

Tuotteet

Tämän tuolin tunnusomainen viuhkamainen muotoilu on saanut innoituksensa Ditzelin matkoista Karibianmerelle ja alueella vielä nähtävissä olevasta siirtomaa-ajan vaikutuksesta
category_a

Trinidad

3Falke

PH 50 on suunniteltu valaisemaan alaspäin ja sivuttain, ja tuloksena on valaisu, joka ei häikäise. Rakastettu design-ikoni
category_a

PH50

3Falke

Bauhaus-tyylisuunnasta inspiraationsa saanut Kubus Skålen -kulho on minimalistisen klassinen ja luonnollinen jatke Kubus Candleholder -kynttilänjalalle
category_a

Kubus Skålen

Anton Dam

Finn Juhlin alun perin omaan kotiinsa vuonna 1941 suunnittelema Poeten on nykyään tärkeä osa tanskalaista designperinnettä
category_a

Poeten Sofa

Anton Dam

Tuotteet

Twin 42 Table on yksi Lassenin uusimmista designklassikoista, jossa erilaisten materiaalien käyttö yhdistyy minimalismiin
category_a

Twin 42 table

Mogens Lassen

Holger Nielsenin vuonna 1939 suunnittelema erilainen klassikko, Vipp Pedal Bin, tehtiin alun perin kampaamoon
category_a

Pedal Bin

Holger Nielsen

Bauhaus-tyylisuunnasta inspiraationsa saanut KUBUS SKÅLEN -kulho on minimalistisen klassinen ja luonnollinen jatke Kubus Candleholder -kynttilänjalalle
category_a

KUBUS SKÅLEN

Mogens Lassen

Finn Juhlin alun perin omaan kotiinsa vuonna 1941 suunnittelema Poeten on nykyään tärkeä osa tanskalaista designperinnettä
category_a

Poeten Sofa

Finn Juhl

Tuotteet

Tämän tuolin tunnusomainen viuhkamainen muotoilu on saanut innoituksensa Ditzelin matkoista Karibianmerelle ja alueella vielä nähtävissä olevasta siirtomaa-ajan vaikutuksesta
category_a

Trinidad

Nanna Ditzel

PH 50 on suunniteltu valaisemaan alaspäin ja sivuttain, ja tuloksena on valaisu, joka ei häikäise. Rakastettu design-ikoni
category_a

PH50

Poul Henningsen

Yksi Pantonin tärkeimmistä malleista vuodesta 1971 lähtien. Sekä jalka että varjostin toimivat valonheijastimina
category_a

Panthella

Verner Panton

Verner Pantonin suunnittelema klassinen tuoli, joka tehtiin alun perin Tivoli-huvipuistoon 50-luvulla, on nyt vakiotuote monessa tanskalaiskodissa
category_a

Panton One

Verner Panton

Tuotteet

Aged Mirror Tray on yksinkertainen ja rohkea, ja sen voi kuvitella kuuluvan maailmanmatkaajan budoaariin

Aged Mirror Tray

Rue Verte

Yksi Dixonin kuuluisimmista malleista, joka muodostaa kauniin kuvion kynttilänvalon kanssa pimeässä hohtaen
category_a

Etch tea light holder

Interstudio

Itse Sir Paul Smithin suunnittelema käsinkirjailtu ryijy – ja todellinen 60-luvun ilmentymä

love

Sir Paul Smith

Piero Lissonin suunnittelema moderni Fold-pöytä on saanut innoituksensa tupapöydästä, jonka äärelle kaikki voivat kokoontua

Fold

Boffi

Tuotteet

Aged Mirror Tray on yksinkertainen ja rohkea, ja sen voi kuvitella kuuluvan maailmanmatkaajan budoaariin

Aged Mirror Tray

Käsintehdystä lasitavarasta inspiraationsa saanut Crystal Bulb on sekä kaunis että käytännöllinen

Crystal Bulb

Funktionaalinen ja rustiikkinen Jieldé-valaisin on selkeästi saanut inspiraationsa 1900-luvun alun ranskalaisesta teollisesta tyylistä

Jieldé Signal333

Array yhdistää skandinaavisia ja ranskalaisia designklassikoita, Le Corbusieria ja Arne Jakobsenia mukaillen

Array Table Lamp

Tuotteet

Wingback Chair -tuoli on moderni uudelleentulkinta brittiläisistä lepotuoleista 1800-luvulta
category_a

Wingback Chair

Tom Dixon

Yksi Dixonin kuuluisimmista malleista, joka muodostaa kauniin kuvion kynttilänvalon kanssa pimeässä hohtaen
category_a

Etch tea light holder

Tom Dixon

Alun perin italialaisen Gio Pontin suunnittelemaa D.552.2-pöytää tuottavat nyt alkuperäisiin piirroksiin perustuen Molteni & C
category_a

D.552.2

Gio Ponti

Marmorista ja kiillotetusta alumiinista valmistettu Castiglionin mestariteos on kaikkialla maailmassa muotoilijoiden kotoa löytyvä vakiotavara
category_a

Arco

Achille & Pier Giacomo Castiglioni

Tuotteet

Itse Sir Paul Smithin suunnittelema käsinkirjailtu ryijy – ja todellinen 60-luvun ilmentymä

love

Sir Paul Smith

Tämän brittisuunnittelijan epätyypillisen konservatiivinen ja rauhallinen luomus Magnolia on tehty käsinkudotusta tiibetinvillasta ja silkistä

Magnolia Ice

Vivienne Westwood

Moderni luomus, joka on sekoitus villaa ja silkkiä. Yksikään kuvioinnin väreistä ei ole samanlainen
category_a

Hummingbird

The Rug Company

Tässä tiibetinvillasta valmistetussa matossa yhdistyy muotibrändi Marnin ikoninen kuviointi ja korkealaatuiset materiaalit
category_a

Spectrum

The Rug Company

Tuotteet

Piero Lissonin suunnittelema moderni Fold-pöytä on saanut innoituksensa tupapöydästä, jonka äärelle kaikki voivat kokoontua

Fold

Piero Lissoni

Tämä alumiinihylly on universaali ja suunniteltu sopimaan mihin tahansa tilaan – todellinen moderni klassikko

Brompton

Piero Lissoni

Puhtaan ilmeikäs Fukusawan Lotus sytytetään takaa, ja se luo kuunpimennystä jäljittelevän efektin

Lotus

Naoto Fukusawa

Iceland-ammeen elollinen ja tavallisesta poikkeava muotoilu toimii luonnollisena katseenvangitsijana

Iceland

Piero Lissoni

Tuotteet

Kaj Bojesenin suunnittelema 46-senttinen persoonallinen Monkey-apina esiteltiin maailmalle vuonna 1951 ja siitä tuli välittömästi klassikko
category_a

Monkey

Illums Bolighus

Moderni klassikko, joka tunnetaan monikäyttöisyydestään. Käytetään kaikkialla Tanskassa usein julkisissa tiloissa
category_a

Paustian Spinal Chair 44

Paustian

Omaggio-astiaston jokainen kuvio on käsin maalattu, joka tekee jokaisesta astiasta täysin uniikin
category_a

Omaggio, Vase

Kähler

Alun perin FDB-merkille suunnitellun tanskalaisen alkuperäisklassikon uusi tuleminen. Tämä minimalistinen ja veistoksellinen tuoli on klassikko
category_a

J110

HAY

Tuotteet

Kaj Bojesenin suunnittelema 46-senttinen persoonallinen Monkey-apina esiteltiin maailmalle vuonna 1951 ja siitä tuli välittömästi klassikko
category_a

Monkey

Kaj Bojesen

Alun perin Kööpenhaminan SAS Royal -hotellille suunniteltu Drop-tuoli on kiistatta ajan hermolla ja yksi monista ikonisista malleista
category_a

Drop

Arne Jacobsen

Karahvin on suunnitellut Henning Koppel, joka työskenteli säännöllisesti Georg Jensenille ja suunnitteli joitakin heidän kaikkein ikonisimmista tuotteistaan
category_a

HK pitcher

Henning Koppel

Tämä kaunis design-esine on modernin funkistyylin ilmentymä. Se on yksinkertainen, funktionaalinen ja ajaton
category_a

Kubus

Mogens Lassen

Tuotteet

Moderni klassikko, joka tunnetaan monikäyttöisyydestään. Käytetään kaikkialla Tanskassa usein julkisissa tiloissa
category_a

Paustian Spinal Chair 44

Paul Leroy

The Plastic Side Chair on Vitran moderni versio alun perin Charles & Ray Eamesin suunnittelemasta ikonisesta tuolista
category_a

Eames Plastic Side Chair

Charles & Ray Eames

60-luvun tunnusomainen kaluste, Panton Chair -tuoli, on tehty kierrätettävästä pp-muovista, ollen näin aikaansa edellä
category_a

Panton Chair

Verner Panton

Tämä kaunis design-esine on modernin funkistyylin ilmentymä. Se on yksinkertainen, funktionaalinen ja ajaton
category_a

Kubus

Mogens Lassen

Tuotteet

Kun Omaggio Vase -vaasi saapui kauppoihin, odotettiin sitä jonoksi asti ja verkkosivut kaatuivat kovan suosion vuoksi
category_a

Omaggio, Vase

Stilleben

Omaggio-astiaston jokainen kuvio on käsin maalattu, joka tekee jokaisesta astiasta täysin uniikin
category_a

Omaggio, Teapot

Stilleben

Hans-Christian Bauerin suola- ja pippurisirottimet ovat jännittävä yhdistelmä lämmintä puuta ja viileämpää keramiikkaa
category_a

Hammershøi grinder

Hans-Christian Bauer

Kynttilänjalasta on tullut tanskalaiskotien uusi vakiotuote joulun aikaan, joka todistaa, että perinteet elävät yhä ja kehittyvät jatkuvasti
category_a

Avvento

Marianne Nielsen

Tuotteet

Alun perin FDB-merkille suunnitellun tanskalaisen alkuperäisklassikon uusi tuleminen. Tämä minimalistinen ja veistoksellinen tuoli on klassikko
category_a

J110

Yhdistä kaksi täydellistä lepotuolia ja tulos on tässä. Viehättävä, vaivaton ja kaunis designkaluste
category_a

About a Lounge Sofa for Comwell

Tray Table -tarjoilupöytä on paitsi hyvännäköinen myös käytännöllinen. Irrotettavaa tarjotinosaa on helppo kantaa, ja se on samalla moderni ja kaunis
category_a

Tray Table

Nämä nerokkaat geometriset muodot on suunniteltu sekoitettavaksi ja yhdistettäväksi, mutta ne toimivat erinomaisesti myös itsenäisinä osina
category_a

Kaleido

Tuotteet

Krog valmistaa uniikkeja ja arkisempia keramiikkatuotteita, jotka ovat konstailemattomia, mutta värikkäitä ja hienovaraisen persoonallisia
category_a

Cups

Vibeke Krog

Hansenin työ keskittyy 60- ja 70-lukuja jäljitellen poltettuun keramiikkaan, joka paljastaa jokaisen kauniin yksityiskohdan ja epätäydellisyyden
category_a

Mini Plates

Ulla Hansen

Tämä jäätelökulho ilmentää Stenderupin muotoilulle tunnusomaista “matelijamaista” ja orgaanista muotoa, joka paljastaa keramiikkatuotteiden herkkyyden
category_a

ls-3

Laila Stenderup

Bovbjergin Tea Pot -teekannun lähes eläimellinen kuosi on tehty stimuloimaan aisteja ja haastamaan perinteiset muodot
category_a

Tea Pot

Helle Bovbjerg

Tuotteet

Kuuluisan Benny Frandsenin suunnittelema Ball Multi on jatkoa Ball Lamp -valaisimelle, ja se luo lumoavan rykelmämäisen valoefektin

Ball Multi

Benny Frandsen

New Nordic -designsuuntaa luonnollisesti edustavasta Risbækin Grow Lamp -valaisimesta on muodostunut yksi Bolian klassikoista

Grow Lamp

Mette Risbæk

Monipuolinen Track Shelve voidaan yhdistää tai käyttää yksinään sen monissa eri väriteemoissa

Track Rack

Michael H. Nielsen

Riippuva seinäpeili on esiintynyt tanskalaisessa designissa jo vuosikymmeniä, mutta tämä versio vei kaikkien huomion

Vora Wall Mirror

Rikke Frost

Tuotteet

Fischerin tyyli tunnetaan pehmeydestään ja keveydestään, tuotteiden pehmeistä linjoista ja mattamaisesta viimeistelystä
category_a

Latte Cup

Ditte Fischer

TÄMÄN KAUNIIN RUUKUN TAIANOMAINEN SIMPUKKAMAINEN MUOTO SAA MIELESI VAELTAMAAN KOHTI ATLANTTIA
category_a

Groove

Hanne Bertelsen

Fischerin tyyli tunnetaan pehmeydestään ja keveydestään, tuotteiden pehmeistä linjoista ja mattamaisesta viimeistelystä
category_a

Jug

Ditte Fischer

Tämä keraaminen purnukka symboloi Blackin muotoilua pehmeine linjoineen ja pastellisine sävyineen
category_a

Contain jar

Anne Black

Tuotteet

Louise Campbell suunnitteli tämän modernin astiaston Royal Copenhagenin rikkaasta kulttuuriperimästä ammentaen
category_a

Elements, thermal mug

Louise Campbell

Arnold Krogin työhön Royal Copenhagenille pohjautuva Princess-astiasto on 1900-luvun keramiikan vahva ikoni
category_a

Princess, Tureen with lid

Royal Copenhagen

Royal Copenhagenin kaikkien aikojen ikonisin muotoilu on uritettu Fluted-astiasto, joka on yksi monista Arnold Krogin sille suunnittelemista astiastoista
category_a

Blue fluted plain, plate

Royal Copenhagen

Royal Copenhagenin kaikkien aikojen ikonisin muotoilu on uritettu Fluted-astiasto vuodelta 1775, joka tunnetaan herkästä kukkakuvioinnistaan
category_a

Blue fluted half lace, teapot

Arnold Krog

Tuotteet

Marble Tray -tarjottimesta on tullut nuorten aikuisten tyyli-ikoni, jota nähdään aina opiskelija-asunnoista huippuluokan myymälöihin
category_a

Marble Tray

HAY

Alun perin Georg Jensenille suunniteltu Candleholder-kynttilänjalka edustaa Crawfordin pehmeää ja lämmintä tyyliä
category_a

Ilse, candleholder

Ilse Crawford for Georg Jensen

Japanilaisista kirsikankukista innoituksensa saaneessa kulhossa on esteettistä avoimuutta, joka herää henkiin ainutlaatuisella tavalla
category_a

Bloom, mirror bowl

Helle Damkjær

50-luvun alussa suunniteltu Briksen sai inspiraationsa roomalaisista divaaneista ja Bauhaus-tyylisuunnasta
category_a

PK80 Daybed

Poul Kjærholm

Tuotteet

Marble Tray -tarjottimesta on tullut nuorten aikuisten tyyli-ikoni, jota nähdään aina opiskelija-asunnoista huippuluokan myymälöihin
category_a

Marble Tray

HAY

Alun perin Georg Jensenille suunniteltu Candleholder-kynttilänjalka edustaa Crawfordin pehmeää ja lämmintä tyyliä
category_a

Ilse, candleholder

Ilse Crawford for Georg Jensen

Japanilaisista kirsikankukista innoituksensa saaneessa kulhossa on esteettistä avoimuutta, joka herää henkiin ainutlaatuisella tavalla
category_a

Bloom, mirror bowl

Helle Damkjær

50-luvun alussa suunniteltu Briksen sai inspiraationsa roomalaisista divaaneista ja Bauhaus-tyylisuunnasta
category_a

PK80 Daybed

Poul Kjærholm

Inner City Østerbro Nørrebro Frederiksberg Vesterbro Valby
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1
2
3
4
5
6
1
2
3
4
5
1
2
1
2
3
4
Frederiksbjerg Åboulevarden og Åen Latinerkvarteret Vestergade Trøjborg
1
2
3
4
5
6
7
8
1Kaikkien näillä verkkosivuilla näkyvien tuotteiden sisältö, kuvat, brändäys, mallit, logot, tekijänoikeudet ja muut tuotteiden immateriaalioikeudet kuuluvat asianmukaisille omistajilleen. Kaikenlainen immateriaalioikeuksien luvaton käyttö ilman omistajien etukäteissuostumusta on ehdottomasti kielletty.

Viittaukset tuotteisiin tai niiden esiintyminen näillä verkkosivuilla ei tarkoita, että Expedia suosittelee tuotetta, on hyväksynyt tuotteen tai sponsoroi tuotetta, tai että Expedialla on muita yhteyksiä kyseessä olevaan tuotteeseen. Expedia ei ole vastuussa näillä sivuilla näytettävien tuotteiden laadusta ja /tai saatavuudesta.